Asiakkaita

Olemme toteuttaneet verkko-oppimisen ympäristöjä ja osaamisen kehittämisen projekteja jo vuodesta 2004.

Tässä valikoima monipuolisista asiakasreferensseistämme:

Moodle yhteistyö AAC Global Oy:n kanssa

Kauppatieteiden yksityinen oppilaitos Helbus Oy

Oppimisalusta-asiakas - Ensi- ja turvakotien liitto ry

Maintpartner Oy, sisäinen ja ulkoinen koulutus

Koulutusympäristö Broman Group Oy

Koulutusympäristö Tunne ja Taida Oy

Sekä useita muita oppimisalustapalveluita pienille koulutustoimijoille.

 • "Olemme tehneet Valopi Oy:n kanssa yhteistyötä mm. Moodlen, eKartta-sovelluksen ja videotuotannon tiimoilta. Kaikki mitä on sovittu, on tullut aikataulussa ja sellaisena, josta on sovittu. Käyttökoulutus oli asiantuntevaa ja tehokasta. Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Valopi Oy:n kanssa."
  Ulla Konkarikoski
  Suomen Metsäkeskus, Pirkanmaan Bittimetsä
 • "Olemme hyvin tyytyväisiä Valopin apuun oman sähköisen oppimisympäristömme rakentamisessa. Mielelläni suosittelen Valopia vastaaviin hankkeisiin."
  Kari Jääskeläinen
  Helsinki School of Business, Helbus Oy
 • "Valopi on toiminut jo vuosia yhteistyökumppaninamme ja jäsenenämme. Hankkimamme asiantuntijatyö ja palvelu on toiminut erinomaisesti! Suosittelemme lämpimästi."
  Titi Tamminen
  Suomen eOppimiskeskus

case HELBUS

HELBUS kouluttaa liike-elämään

HELBUS on vuonna 2012 perustettu yksityinen suomalainen kauppakorkeakoulu, jossa voit suorittaa englantilaisen yliopiston University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnot Suomessa opiskellen. Kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkintojen tarjoamiseen käytetään koulun omaa Moodle-alustaa.

Valopi tuotti HELBUSin Moodlen asiakkaan antamien toiveiden mukaisesti niin, että asiakas vaikutti mm. toiminnallisuuksiin ja visuaaliseen ulkoasuun. Käyttöönotto sujui nopeasti ja digitaalisen verkkoympäristön edut ovat asiakkaalle erittäin suuret: Sen ansiosta HELBUS on käytännössä paperiton toimisto.

"Valopi on sopivan kokoinen toimisto tarpeisiimme, emmekä ole kertaakaan pettyneet. Olemme aina saaneet apua ja tukea välittömästi. Suosittelen Valopia kaikille, jotka tarvitsevat digitaalista oppimisjärjestelmää mihin tahansa sisäiseen tai ulkoiseen koulutukseen.”

Dr. Kari Jaaskelainen
President, HELBUS Helsinki School of Business

Nopeaa konsultointia ammattilaiselta – edulliset tukipalvelut ja työvälineet

Mikä verkko-oppimisen ratkaisu olisi paras juuri teille? Kysyminen ei maksa mitään. Ota yhteyttä ja saat ilmaisen kartoituksen.

Nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu erottaa meidät muista palveluntarjoajista ja kuuluu aina mukaan palvelupakettiimme.

Ota yhteyttä heti!